CAFETARIA PETIT RESTAURANT FAMILY HEEMSTEDE

CAFETARIA PETIT RESTAURANT FAMILY HEEMSTEDE Al 20 jaar een begrip!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 589 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Petit Restaurant Family Heemstede. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 22:50 Heel erg lekker, optijd en fijne bezorging!
22 sep 2022 om 22:02 Zoals altijd als we hier bestellen is het eten gewoon goed en op de tijd die ik aan geef. Patat krokant, snacks goed, hamburger verzorgd en alles warm en netjes.
22 sep 2022 om 16:35 Niet zoals ik een kapsalon ken. Er zat curry bij en dacht dat het sambal was. Geen lekkere combinatie. Ook was alles al lauw geworden bij aankomst. Ook de kalfsvleeskroket was lauw, brokkelig en leek in oud vet te zijn gebakken.Overigens ook te lang
19 sep 2022 om 19:13 De friet en kaassoufle had een bijsmaak van vlees Terwijl ik de smaak van friet en kaassoufle zou verwachten En als ik het zelfde bij een andere frietboer bestel smaakt die beter en goedkoper Ik bestel er niet meer
3 sep 2022 om 20:27 Snelle levering, vriendelijke bezorger en lekkere burgers.
2 sep 2022 om 14:48 Had extra uitjes gevraagd, ook erbij gekregen!:)
30 aug 2022 om 7:56 Weer niet de juiste bestelling. Onbeschofte reactie bij telefonische klacht.
28 aug 2022 om 20:18 Voor de prijs van de producten en de bezorgkosten die gerekend worden voor zo’n korte afstand, verwacht je bijv. geen slappe patat, zeker niet als er geselecteerd is dat het iets doorbakken moest zijn. Dit is nu al een paar keer gebeurd.
17 aug 2022 om 20:54 Goede levering. Persoonlijk vond ik de patat nog een beetje aan de net gare kant. Mocht wat mij betreft nog wat langer erin, maar dat is vast persoonlijk. Heel vol bakje gekregen, dus top!
12 aug 2022 om 21:58 Snelle levering en aardige bezorger
7 aug 2022 om 15:25 Eten was weer goed. Vega burger een aanrader!
29 jul 2022 om 21:16 Snelle bezorging, lekker eten en goed verpakt!